بسته موفقیت

کتاب بیشعوری

کتاب «بیشعوری» اثر «خاویر کرمنت» با ترجمه‌ی «محمود فرجامی» شما را با خطرناک‌ترین بیماری تاریخ بشریت یعنی بیشعوری آشنا می‌کند. این کتاب با زبانی طنزگونه به بررسی پدیده‌ی بیشعوری در دنیای امروز می‌پردازد. اگر برای شناخت و درمان این معضل بزرگ تاریخ بشریت و نحوه‌ی رفتار با مبتلایان به این بیماری، یک راهنمای عملی ارزشمند می‌خواهید، در خواندن این کتاب درنگ نکنید. نویسنده معتقد است بیشعورها، افرادی نابغه و باهوش هستند. نابغه‌هایی خودخواه، مردم‌آزار و با اعتمادبه‌نفسی کاذب. این افراد با منفعت‌طلبی‌های خود در نهایت به خود و افراد جامعه ضرر می‌رسانند. بیشعوری یک بیماری است و بیشعور یک بیمار.خاویر کرمنت در این کتاب این موضوع را به‌خوبی مورد بحث قرار داده و با لحنی طنزگونه و ماجراهایی ساختگی اما نزدیک به واقعیت زندگی‌، یک‌چیز را به ما گوشزد می‌کند: دنیا را بیماری مسری و خطرناک بیشعوری تهدید می‌کند و اگر الان به فکر چاره نباشیم، بیشعورها دنیا را نابود می‌کنند. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «بیشتر بیشعورها را می‌توان از روی رفتار تهاجمی و اخلاق قلدرمآبانه‌شان شناخت. اگر با گردن‌کلفتی و ترساندن دیگران نتوانند کارشان را به انجام رسانند، حقه سوار می‌کنند یا قانون و مقررات را طوری انگولک می‌کنند تا نتیجه‌اش به نفع‌شان شود. مثل تمام اعتیادها، مساله‌ی انکار در بی‌شعوری هم مساله‌ی مهمی است. آن‌ها قبول نمی‌کنند که باید مسئولیت‌پذیر باشند و یا دست‌کم زیر حرفشان نزنند و حاضر به پذیرش اشکال و اشتباه در کارشان باشند. بیشعورها کسانی‌اند که فکر می‌کنند قانون در رابطه با آن‌ها تعریف و معین می‌شود و آن‌ها تافته‌های جدابافته‌ای‌اند که حق انجام هر کاری را که اراده کنند، دارند. بیشعوری مرض وقاحت و سوءاستفاده از دیگران است. مشکل درمان بیشعوری آن است که آدم بیشعور معمولا قبول نمی‌کند، بیشعور است. اگر هم عاقبت قبول کند، باز هم تمایل دارد تقصیر آن را به گردن دیگران بیندازد.»انتشارات «تیسا» کتاب «بیشعوری» نوشته‌ی خاویر کرمنت را با ترجمه‌ی محمود فرجامی و به همراه «قلم بیشعوری» منتشر کرده و در اختیار مخاطبان قرار داده است.


خلاقیت با گوش‌دادن به موسیقی شاد افزایش می‌یابد
خلاقیت به عنوان یک شاخص کیفی مهم در دنیای پیچیده و سریع متحول‌شونده امروزی است، که به ما این امکان را می‌دهد تا علاوه بر پیداکردن راه‌حل‌های ابتکاری برای طیف وسیعی از مشکلات، ایده‌های جدیدی نیز ارایه کنیم اگرچه موسیقی همواره به عنوان یک عامل مهم روانشناختی مطرح بوده است، اما از تاثیر گوش‌دادن به آن در درک خلاقانه اطلاعات زیادی موجود نیست. افراد هر گروه مورد آزمایش بسته به ظرفیت احساسی و تحریک پذیری به یکی از چهار نوع موسیقی آرام، شاد، غمگین و هیجانی گوش دادند و افراد گروه کنترل در سکوت قرار گرفتند. شرکت‌کنندگان با شروع پخش موسیقی با مسایل متفاوتی مورد مواجهه قرار گرفتند تا تفکر خلاقانه واگرا و همگرا ی آنها مورد آزمون قرار گیرد. آنهایی که چند راه‌حل‌ اصیل و مفید را برای پاسخ به مسایل ارایه دادند در دسته خلاقیت بالاتر و آنهایی که فقط با یک راه‌حل و به عنوان بهترین راه‌حل به مسایل پاسخ دادند در دسته خلاقیت همگرای بالاتر قرار گرفتند. پژوهشگران با بررسی نتایج دریافتند که گوش‌دادن به موسیقی شاد، که در دسته موسیقی کلاسیک با ظرفیت مثبت و تحریک پذیری بالا قرار دارد، باعث تسهیل در تفکر و درک خلاقانه واگرا در افراد در مقایسه با گروه کنترل می‌شود. در این خصوص متصور شده است که متغیرهای موجود در ماهیت موسیقی شاد می‌توانند باعث انعطاف‌پذیری در تفکر شوند که به یافتن راه‌حل‌های بیشتر برای مخاطبان آن در مقایسه با مخاطبان گروه کنترل، که چنین متغیرهایی را دریافت نکردند، منجر شود.

باغ اکبریه

باغ اکبریه یکی از زیباترین نمونه باغ‌های ایرانی در خراسان جنوبی و بیرجند است. در این باغ دو عمارت به چشم می‌خورند که قدمت آن‌ها به اواخر دوره زندیه می‌رسد. در ساخت باغ اکبریه همه الگوهای مربوط به باغ‌های ایرانی مانند دسترسی مناسب به قنات را رعایت کرده‌اند. این مجموعه یکی از باغ‌های ایرانی ثبت شده در فهرست میراث جهانی یونسکو است.استخر مربع شکل بزرگی فضای اصلی باغ اکبریه را احاطه کرده است و میان آن سکویی بزرگ به چشم می‌خورد. ساخت بناهای مجموعه اکبریه را در چند مرحله انجام داده‌اند. یکی از عمارت‌ها در منتهی الیه شرقی این باغ قرار دارد و دیگری در جبهه غربی واقع شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


سربازی – رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان فردوس در آئین تجلیل از خیرین مدرسه

بیشتر

دادرس مقدم – «همه ما برای بارش باران دعا می‌کنیم اما غافل از آنکه خدا به

بیشتر

یادم می آمد که مسئولان ما خوششان آمده بود که هر موضوعی پیش می آمد

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


فرم

فرم گزارش اشکال در سایت