بسته موفقیت

کتاب تس دوربرویل

«تس دوربرویل» یکی از تکان‌دهنده‌ترین رمان‌های تامس هاردی است. هاردی هنگامی که نگارش «تس» را به پایان رساند گفت: «بهترین استعدادم را در این کتاب ریخته‌ام.» وی این رمان را در ۱۸۸۸ در دورچستر و پس از سیاحت نواحی روستایی دورست و مشاهده انحطاط و زوال آن نگاشت. دو مجله از مجلات معتبر، به‌عللی از چاپ آن سر باز زدند، هاردی ناچار نسخه دستنویس داستان را از آنها پس گرفت و پس از دستکاری، آن را به مجله دیگری فروخت. این رمان اکنون یکی از رمان‌های برجسته قرن نوزدهم انگلستان است که به دلیل به چالش کشیدن اخلاقیات جنسی اواخر دوره ویکتوریا با نقدهای آتشینی روبه‌رو شد. فقر خانواده، تس دوربی‌فیلد معصوم و زیبا را وادار به کار برای خانواده‌ای ثروتمند می‌کند که گمان می‌رود از اقوام او باشند، اما الک پسر جوان خانواده، او را می‌فریبد. تس پس از مدتی زندگی در انزوا و از دست دادن فرزندش بر اثر بیماری، سرانجام با شخصی به اسم انجل کلر ازدواج می‌کند و پس از ازدواج از سر سادگی و عذاب وجدان آنچه بر سرش آمده را برای او تعریف می‌کند. این اعتراف کلر را دچار احساساتی دوگانه نسبت به تس می‌کند و باعث می‌شود او را از خود براند: «کلر هنوز همچنان سخت در اندیشه بود، و مصاحبت تس اکنون آن نیرو را نداشت که فشار فکر و خیال را بشکند یا آن را منحرف کند. وای که حضور تس چقدر باید برایش بی‌اهمیت شده باشد! تس از روی ناچاری به او خطاب کرد: «مگر من چه کرده‌ام ــ مگر من چه کرده‌ام! من که چیزی نگفتم که در علاقه‌ام نسبت به تو مداخله کند یا آن را نفی کند. فکر می‌کنی من از روی طرح و نقشه این کار را کرده‌ام، آره؟ آنچه تو از آن ناراحتی در ذهن خود تو است، انجل، در من نیست. اوه، این چیزی که تو فکر می‌کنی در ذهن من نیست، و من آن زن حقّه‌بازی که تو فکر می‌کنی نیستم!» تس که دوباره دچار تنهایی شده است روزگار خود را با کار و نامه نوشتن برای کلر می گذراند، اما در این میان دوباره سر و کله الک پیدا می‌شود و ماجرا به سویی دیگر کشیده می‌شود، سویی که سرانجام خوشی ندارد. هاردی در این اثر تاثیرگذار که مایه‌های فلسفی دارد، وجدان و روح انسان‌ها را به چالش فرامی خواند.

اهداف خود را به صورت منظم و ترجیحا روزانه مرور کنید

سعی کنید به صورت روزانه درباره کاری که انجام می‌دهید، فکر کنید و زمان خاصی از طول شبانه روز را برای بررسی اهداف خود قرار دهید تا بتوانید قدرت اراده خود را افزایش دهید. این کار باعث می‌شود تا بتوانید بهتر در مورد کاری که انجام می‌دهید، تمرکز داشته باشید. شما می‌توانید این گونه بررسی‌ها را در هنگام شب، قبل از اینکه به تختخواب بروید و یا صبح پس از آنکه از خواب بیدار شدید، انجام دهید. این کار بسته به شرایط روحی و جسمانی شما دارد ولی حتما پیگیر اهداف‌تان باشید. سعی کنید تمامی اهدافی که دوست دارید طی زمان خاصی پیاده کنید را درون یک دفترچه و یا در سیستم کامپیوتری خود ثبت کنید و در روزهایی که زمان کافی در اختیار دارید، اهدافی را که یادداشت کرده‌اید بخوانید و از خودتان بپرسید که این اهداف چگونه می‌توانند در آینده روی زندگی‌تان تاثیر گذار باشند. دانستن این موضوع به شما کمک می‌کند تا با رغبت بیشتری پیگیر اهداف‌تان باشید. سعی کنید عملکرد خود را برای پیش‌برد هدف‌تان بسنجید، تا با استفاده از جوابی که به دست می‌آورید بتوانید زمان باقی مانده تا رسیدن به هدف‎تان را حدس بزنید. به طور مثال اگر کم کاری کرده‌اید، زمان بیشتری برای پیش برد اهداف‌تان در نظر بگیرید و یا اگر از برنامه خود جلو افتاده‌اید، شاید بتوانید یک هدف جدید را در برنامه روزانه خود لحاظ کنید. با این کار از هدر رفت وقت خود در طول شبانه روز جلوگیری می‌کنید و همین امر نشانه آن است که شما برای رسیدن
به هدف‌تان کاملا جدی هستید.

روستای نوفرست

روستای نوفرست از روستاهای هدف گردشگری بیرجند بوده و با قدمت بالایی که دارد از مناطق بکر، سرسبز این استان محسوب می شود. کتیبه ها و سنگ نگاره هایی که در روستای نوفرست قابل رویت است نشان از قدمت بالای آن دارد، از جمله ی آن ها می توان به نقوش انسان، علامت ها،کتیبه های دوران مختلف اشاره کرد. جالب است بدانید که این کتیبه ها در کل استان خراسان جنوبی از قدیمیترین آثار کشف شده بشمار می آیند و قدمت برخی از این آثار به دوره ساسانی برمی گردد. آرامگاه موجود در ورودی این روستا، علاوه بر زیبایی های طبیعی که روستا دارد، یک سفر زیارتی را برای گردشگران به ارمغان می آورد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


اصغری- حامد اکبرپور جانشین ستاد دیه استان اعلام نمود این مادر که بابت بدهی مالی

بیشتر

کاری- معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به دو اقدامات تحولی ویژه

بیشتر

نسرین کاری- اصفهک از روستاهای قدیمی شهرستان طبس است، که به روستای خشت و آب

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


فرم

فرم گزارش اشکال در سایت