بسته موفقیت

امکان برخورداری روبات‌ها از مهارت‌های اجتماعی در آینده‌ای نزدیک

محققان مرکز تحیقاتی ام‌ای تی در پی آن هستند که با انجام آزمایش‌های دقیق تعاملات اجتماعی روبات‌ها با انسان‌ها را بهبود ببخشند. روبات‌ها در فیلم‌ها به انسان‌ها کمک‌های زیادی‌ می‌کنند اما در واقعیت از مهارت‌های اجتماعی محدودی برخوردار هستند. با این حال به نظر‌ می‌رسد که محققان علوم کامپیوتری ام‌ای تی به دنبال راهی هستند که از طریق آن بتوانند تعامل روبات‌ها با انسان را بهتر از پیش بکنند. محققان برای مطالعه تعامل روبات‌ها با انسان‌ها محیط دو بعدی ویژه‌ای را شبیه سازی کردند که روبات‌های مجازی در آن‌ می‌توانستند اهداف فیزیکی و اجتماعی خود را به راحتی انجام بدهند. برای مثال از روبات‌ها خواسته شد که خود را به یک درخت برسانند و در این راه بر اساس کارهایی که سایر روبات‌ها در رسیدن به این هدف مشترک انجام‌ می‌دهند، تصمیم گیری کنند. همچنین به این روبات‌ها بر اساس اعمالی که آنها را به رسیدن به هدفشان نزدیک‌تر‌ می‌کرد، جایزه داده‌ می‌شد. این تیم سه نوع روبات ایجاد کردند: برای اولین روبات تنها اهداف فیزیکی تعریف شد و روبات دوم هدف‌های فیزیکی و اجتماعی داشت اما تصور‌ می‌کرد که تمامی روبات‌ها تنها هدف فیزیکی دارند. روبات سوم تصور‌ می‌کرد که همه روبات‌ها اهداف فیزیکی و اجتماعی دارند و بر همین اساس‌ می‌تواند برای مثال به دیگران ملحق شده و همه با هم برای رسیدن به یک هدف تلاش کنند. این تیم با استفاده از هر سه نوع روبات یاد شده ۹۸ سناریو مختلف ایجاد کرد. سپس دوازده انسان نزدیک ۲۰۰ ویدیو از تعامل روبات‌ها را مشاهده کرده و اهداف فیزیکی و اجتماعی آنها را تخمین زدند. محققان در این رابطه اظهار داشتند که:« در بیشتر مثال ها، مدل آنها با تفکرات انسان‌ها درباره تعاملات اجتماعی که در هر فریم محقق شده بود مطابقت داشت. محققان بر این باورند که این نتایج مانند معیاری عمل‌ می‌کند که سایرین با استفاده از آن‌ می‌توانند روی تعاملات اجتماعی مشابه کار کنند. آنها تصمیم دارند که در آینده با مدل‌های سه بعدی محیط‌های پیچیده تری ایجاد کنند که امکان انجام انواع مختلف تعاملات در آن وجود داشته باشد.

امید را انتخاب کن!
روزهایی هست که زندگی سخت و طاقت‌فرسا می‌شود. روزهایی هست که احساس می‌کنی دیگر توان پیشروی نداری و باید تسلیم شوی.در این روزهای سخت فقط یک چیز می‌تواند تو را به آینده‌ای روشن برساند و آن چیزی نیست جز ذخیره امیدی که برای خود نگاه داشته‌ای! آیا می‌دانی انسان‌ها چه وقت تسلیم شرایط می‌شوند و خود را می‌بازند!؟ جواب بسیار ساده است! وقتی ذخیره امیدشان به پایان برسد و دیگر نتوانند در تاریکی زندگی خود روزنه‌ای روشن را پیدا کنند. هر چه خزانه امید شما به زندگی پرتر و غنی‌تر باشد، موفقیت شما برای غلبه بر مشکلات زندگی حتمی‌تر است.زندگی فراز و نشیب‌های فراوانی دارد و هر انسانی فراخور سرنوشتی که دارد باید با مشکلات و سختی‌های بسیاری دست و پنجه نرم کند. میزان مقاومت و ایستادگی هر انسانی بستگی مستقیم به میزان امیدی دارد که برایش باقی مانده است. به همین خاطر انسان باید به‌طور دایم و لحظه به لحظه به ذخیره امید خودش سرکشی کند و هر وقت فرصتی به دست آورد مخزن امید خود را پر کند.اما سوال این است که چگونه می‌توان ذخیره امید را زیاد کرد و جای خالی امیدهای مصرف شده را پر کرد!؟ و پاسخ این سوال یک جمله است: ”امید را انتخاب کن!“ما انسان‌ها، همگی حق انتخاب داریم. در هر لحظه زندگی می‌توانیم ناامیدی و بی‌تفاوتی و افسردگی را برگزینیم یا این‌که امید را انتخاب کنیم. انتخاب امید راه‌حلی آسان و ساده برای حل مشکلات جدی زندگی است. ما با انتخاب‌های خود و با تصمیماتی که هر روز می‌گیریم شکل جهان خود را عوض می‌کنیم و در مسیر ساختن جهانی بهتر، اولین گام، امید داشتن است.

مسجد جامع هندوالان

مسجد جامع هندوالان مربوط به دوره تیموریان است و در استان خراسان جنوبی، شهرستان درمیان، روستای هندوالان واقع شده است. این اثر با شماره ثبت ۱۸۹۳ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.این مسجد با شکوه‌ترین بنای تاریخی، مذهبی شهرستان در میان است. مهمترین عناصر معماری آن سر در ورودی، صحن، گنبد خانه، شبستان ستون دار و محراب می‌باشد. گنبد خانه مرکزی با استفاده از فیل‌پوشها و با مهارت بر روی فضای چهار ضلعی قرار گرفته است. شبستان ستون‌دار در دو طرف گنبدخانه واقع شده و به وسیله طاق و تویزه به شیوه چهار ترک اجرا شده است.‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


معاون امور معادن و فرآوری مواد وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ظرفیت‌های معدنی نباید

بیشتر

آدینه – پنجشنبه هفته ی گذشته افتتاحیه اولین گفتاورد ملی نخبگان پهنه خراسان و سمنان

بیشتر

سربازی – شهرستان فردوس با قدمت چند هزار ساله و جاذبه های طبیعی و ساخته

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


فرم

فرم گزارش اشکال در سایت