بسته موفقیت

فکر و عملتان مثبت باشد

همه ما در زندگی با برخی از ترسها و ناامنی‌ها مواجه هستیم. اما، نداشتن اعتماد به نفس بسیار بدتر از تمام اینهاست. وقتی ذهن شما مدام پراز افکار منفی است، همیشه و به همه چیز اعتراض دارید. از طرفی، افکار منفی ترس را به قلب شما القا خواهند کرد و اعتماد به نفس شما را درو خواهند کرد. ذهن بسیار قدرتمند است و آنچه روی آن تمرکز دارید، نه تنها عواطف، بلکه موقعیت های شما را نیز تحت تأثیر قرار خواهد داد. به همین دلیل، دانستن چگونگی کنترل افکار بسیار حیاتی است. به خود بیاموزید که چگونه افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید و به زبان خود بیاموزید که به جای نفرین، دعا کند. هرچه بیشتر این تکنیک‌ها را عملی کنید، اعتماد به نفس شما بالاتر خواهد رفت.

آیا نصیحت کردن درست است؟

نصیحت کردن در زندگی های فعلی ما به یک خصوصیت تبدیل شده است و در خیلی از مواقع یکی از کارهای ما نصیحت کردن دیگران است. برخی از ما که دیگر نصیحت کردن را بعنوان یک شغل برای خودمان انتخاب نموده ایم.
ما اشخاص زیادی را در نزدیکی خودمان می شناسیم که بصورت مداوم افراد دیگر را نصیحت می کنند. مانند بسیاری از پدر و مادرها و شاید گاهی وقت ها هم خودمان از این اشخاص باشیم. اکنون سؤال ما این جا این است که آیا نصیحت کردن جواب می دهد؟ بنظر من که هیچ وقت جواب نداده است و هیچ وقت هم جواب نمی دهد! نصیحت زمانی بهترین تأثیر را دارد که طرف مقابل خودش از شما بخواهد. بدترین نصیحت هایی که در عمرتان شنیده اید یا به کسی داده اید، نصیحت هایی است که بدون تقاضا مطرح شده اند. تقاضا مهمترین بخش فرآیند کشف است و بهتر است به دوستتان اجازه دهید خودش درمورد مشکلاتش از شما کمک بخواهد و در غیراینصورت بهتر است که توصیه ها و نصیحت هایمان را برای خودمان نگه داریم.
ما برای اعضای خانواده و دوستانمان اهمیت ویژه ای قائل هستیم و دوست داریم که در مشکلات به آنها کمک کنیم اما؛ این مسئله نباید سبب شود که ما در زمینه ای صحبت کنیم که در آن نه تجربه ای داریم نه اطلاعاتی. چنانچه این کار را بکنیم نه تنها وی را به مشکل می اندازیم بلکه اعتبار و کیفیت خود را هم از بین می بریم.

در ارتباط با کودکان و کرونا چه کنیم؟

با فرزندان خود صحبت کنید. درمورد اخبار کورونا ویروس با کودکانتان صادقانه و متناسب با سن کودک بحث کنید. والدین می توانند با تمرکز روی برنامه های روزمره و برنامه های درسی، در کاهش اضطراب کودکان به آنها کمک کنند. به یاد داشته باشید که کودکان در مورد چگونگی مدیریت احساسات خود در این مدت، رفتارها و احساسات والدین را الگو برداری می کنند. میزان دریافت اطلاعات در زمینه کورونا ویروس را برای کودکانتان محدود نمایید. والدین بایستی در مورد این بحران با کودکانشان صحبت کنند. فکر می کنید بزرگترین چالش چه خواهد بود؟ به عنوان عضوی از خانواده، نقاط قوت ما در این بحران، چیست؟ و سوالاتی از این دست می تواند در این جلسه مطرح شود. بحث در مورد نگرانی ها و انتظارات در زمان قرنطینه، و اینکه هر شخصی چه نقشی می تواند در بهتر شدن آن داشته باشد، می تواند مفید باشد.
راستگو باشید؛ به ترسهای فرزندان خود در زمینه این بحران گوش داده و با آنها همدردی نمایید. در مورد اوضاع به شکلی متناسب با سن کودک و صادقانه صحبت کنید. گفتگوهایی برای بیان حقایق و احساسات داشته باشید. این صحبت ها باعث کاهش ترس و کنترل احساسات در کودک خواهد شد.ـ حفظ سبک زندگی؛ حفظ سبک زندگی در زمان قرنطینه مهم است اما لازم نیست دقیق باشد. سعی کنید از اوقات فراغت نسبت به زمان معمول لذت ببرند، در این زمان با کودکتان بازی کنید، کاردستی بسازید و کودک را در انجام تکالیف همراهی نمایید. تلاش نمایید زمان کودکتان را با بازی و ساخت کاردستی پر نموده و اجازه استفاده بیش از اندازه از تلویزیون و تبلت را به کودکتان ندهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


فرماندار شهرستان زیرکوه نیز به خبرنگاران گفت: تاکنون یک هزار میلیارد تومان خسارت به حوزه

بیشتر

سربازی – رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان فردوس در آئین تجلیل از خیرین مدرسه

بیشتر

دادرس مقدم – «همه ما برای بارش باران دعا می‌کنیم اما غافل از آنکه خدا به

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


فرم

فرم گزارش اشکال در سایت