بسته سلامت

مردان طاس درمعرض خطر کرونا!

تحقیقات نشان داده که ویروس کرونا به دلیل عوامل مرتبط با میزان و سطح هرمون تستوسترون در مردان طاس شیوع بیشتری داشته باشد.به گزارش مشرق در یک گزارش علمی نوشت که تستوسترون هورمونی به نام دی هیدروتستوسترون تولید می‌کند که مسئول طاسی در میان مردها است. طبق این گزارش همین هرمون می‌تواند یک فرد طاس را در معرض بیماری شدید اپیدمیک کرونا قرار دهد.

قهوه کاهش ریسک مشکلات قلبی

مصرف متعادل قهوه مزایای زیادی برای سلامتی دارد که شامل کاهش ریسک مشکلات قلبی و برخی سرطان‌های خاص می‌شود، برای بررسی این موضوع که خواب نامناسب و قهوه چگونه روی عملکرد متابولیک تاثیر می‌گذارد، ۲۹ مرد و زن سالم مورد بررسی قرار گرفتند افرادی که خواب شبانه عادی داشتند و قهوه را صبح مصرف کرده بودند. انرژی بهتر و حس خوب تری در طول روز داشتند.

راهکار بازگشت حس بویایی و چشایی

مبتلایان به کرونا نگران بازگشت حس بویایی و چشایی در خود نباشند، برای بازگشت حس بویایی و چشایی باید معده و ریه افراد با مصرف برخی موادغذایی و داروهای گیاهی تقویت شود. مصرف گوشت به صورت کباب شده، عسل، جینسینک و بره موم از فرآورده های عسل برای تقویت معده و ریه توصیه می شود، بره موم حالت آنتی بیوتیک و کندرخوراکی در آبجوش، هل و دارچین دود اسفند موجب تقویت بدن می شود.

علائم عفونت سینوس

شایع‌ترین علائم عفونت سینوس شامل موارد زیر می شوند: آبریزش بینی، گرفتگی بینی، درد یا فشار در صورت، سردرد، ترشحات پشت حلق، گلو درد، سرفه، بوی بد دهاناما در برخی موارد، شما ممکن است سردرد یا صورت درد شدید، علائمی که پس از بهبود اولیه تشدید می شوند، علائمی که برای بیش از ۱۰ روز بدون این که بهتر شوند، ادامه می یابند، و تبی که برای بیش از سه تا چهار روز ادامه دارد را تجربه کنید.

تقویت تنفس با زردچوبه

در بیشتر بیماری‌های تنفسی، به راحتی نفس کشیدن سخت‌ترین بخش است و این به دلیل تولید مداوم و بیش از حد موکوس و التهاب در مجاری هوایی است. مصرف روزانه زردچوبه به کاهش التهاب در مجاری هوایی کمک می‌کند. علاوه بر این، وجود ترکیبی به نام کورکومین در زردچوبه به پاکسازی طبیعی ریه‌ها و به سم‌زدایی بدن کمک می‌کند که این کار در تقویت ایمنی بدن مؤثر است.شما می‌توانید زردچوبه خام بخورید.
ابتلا به کرونا را با ویتامین ها ضربه فنی کنید
مسوول میکروبیولوژی بیمارستان قلب شهید رجایی گفت: رژیم غذایی در تقویت سیستم ایمنی بدن و ابتلا به بیماری‌ها و ویروس کرونا نقش بسیار موثری دارد و می‌توان با دریافت مواد غذایی سالم، بدن را در برابر بسیاری از بیماری‌ها مقاوم کرد.، هنگامه صعودی اظهار داشت: بدن ما به گروه هایی از میکرو المان ها نیاز دارد تا با ویروس کرونا و سایر ویروس ها مقابله کند و این ریزمغذی ها در غذاهای سالم وجود دارد.ویتامین دی نقش موثری در ایمنی دستگاه تنفسی و التهابات ناشی از آن دارد؛ بنابراین بسیار اهمیت دارد که سطح ویتامین دی بدن بالا باشد. البته ویتامین دی شبیه شمشیر دو لبه است که در برخی تحقیقات هم توصیه نمی شود. .زینک یا روی برای تقویت ایمنی بدن در شرایط بیماری های عفونی و ویروسی تاثیرگذار است.
کاهش ابتلا به ویروس کرونا با تزریق واکسن آنفلوانزا!

طبق گفته محققان با فرا رسیدن فصل سرما احتمال ابتلا برخی از افراد به شکل همزمان به دو ویروس آنفلوانزا و کرونا وجود دارد و به همین دلیل محققان روی واکسیناسیون فصلی تاکید دارند. طبق آمار در ماه اخیرا تعداد آمار مبتلایان به کروناویروس افزایش پیدا کرده است و همزمان در فصل زمستان نیز شیوع ویروس آنفلوانزا افزایش می یابد. از این رو واکسیناسیون فصلی حدود ۶۰ درصد خطر ابتلا به آنفلوانزا را کاهش خواهد داد و اگر افراد به این ویروس مبتلا شوند نیز باز هم شدت بیماری اندک خواهد بود.بررسی این محققان نشان می دهد از میان شهروندان با سن بیش از ۶۵ سال که واکسیناسیون آنفلوانزا را انجام دادند، میزان ابتلا به کرونا در آنها نسبت به کسانی که واکسن آنفلوانزا تزریق نکرده بودند کمتر بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


بهروزی فر – در مجموعه سازمان، بخش های مختلف بسته به نوع کار و اهمیت جایگاه

بیشتر

سلام. آوای عزیز این روزها متاسفانه شاهد ترویج استعمال دخانیات در بین نوجوانان و دختران

بیشتر

بیشترین تصادفات درون شهری استان از آغاز امسال مربوط به بیرجند با ۶۷ درصد بوده

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


فرم

فرم گزارش اشکال در سایت