استانی

راه اندازی پردیس بین المللی در مرز برای پذیرش دانشجوی خارجی

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: یکی از برنامه های سازمان منطقه ویژه اقتصادی استان در مرز، راه اندازی پردیس بین المللی در مرز برای پذیرش دانشجوی افغان است. زارعی در جلسه مشترک انعقاد تفاهم نامه بین سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی و دانشکده فنی حرفه ای دختران استان با اشاره به تعاملات خوب بین این دو نهاد اظهار داشت: تاکنون هفت جلسه کارشناسی مختلف در قالب بازدید از دانشکده فنی حرفه ای دختران و بازدید از برخی واحدهای مستقر در سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی انجام شده است. وی افزود: پیرو این بازدیدها امروز تفاهم نامه همکاری بین دو نهاد سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی و دانشکده فنی حرفه ای دختران استان منعقد شد که در این راستا سه واحد آذین چرم، واحد صنایع نساجی آرمان الیاف آسیا و لوازم آرایشی همکاری خواهد بود. مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با اشاره به دغدغه تامین زیر ساخت لازم گفت: در تامین زیرساخت ها در منطقه ویژه اقتصادی شرایط به گونه ایست که صفر تا ۱۰۰ برعهده ما است و به جرات می توانیم اعلام کنیم مجوز سرمایه گذاری کمتر از ۷۲ ساعت صادر می کنیم. زارعی با تاکید بر اینکه روند صدور مجوز کمتر از ۷۲ ساعت در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی الگویی برای دیگر مناطق ویژه اقتصادی در کشور شده است، گفت: روز به روز شاهد سرمایه گذاری های خوبی در منطقه ویژه اقتصادی استان هستیم که انتظار است با توجه به رویکردهای موجود ظرف یکی دو سال آینده بهترین منطقه ویژه اقتصادی در کشور باشیم. وی ادامه داد: با توجه به وجود دو سایت منطقه ویژه اقتصادی یکی در بیرجند و دیگری در نقطعه صفر مرزی و نزدیکی با کشور افغانستان راه اندازی پردیس بین المللی در مرز برای پذیرش دانشجوی افغان از برنامه های سازمان منطقه ویژه اقتصادی در خراسان جنوبی است.
گامهای خوب منطقه ویژه اقتصادی برای اشتغال جوانان

رئیس بسیج ادارات و کارخانجات خراسان جنوبی هم در این دیدار با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی در خراسان جنوبی رویکرد خوب و ویژه ای نسبت به اشتغال و صنعت دارد، گفت: در برهه ای که قرار داریم ایجاد اشتغال اولویت اول در جامعه است که در این راستا منطقه ویژه اقتصادی گام‌های خوبی برداشته است؛ فرهنگ کار دسته جمعی و گروهی باید در استان ترویج شود چرا که برکت در کار انفرادی نیست.

گلایه اصناف استان از بی توجهی مسئولان دولتی

رئیس اتاق اصناف خراسان جنوبی بابیان اینکه حمایت از اصناف در ایام کرونا تنها یک شعار بود، گفت: گروه های بازرسی اتاق اصناف استان به صورت میانگین در روز بین ۹۰ تا ۱۰۰ واحد را بازدید می کنند. رضا علیزاده در گفت و گو با خبرنگار بازار اظهارکرد: در ایام شیوع کرونا یکی از مسائلی که در جامعه و در بین تولیدکنندگان و اصناف رونق گرفت، ایجاد کارگاه های تولید ماسک بود تا گرهی از نیاز جامعه باز شود. رئیس اتاق اصناف خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در حال حاضر چهار واحد تولید ماسک در خراسان‌جنوبی از اصناف مجوز گرفته‌اند، بیان‌کرد: البته علاوه بر این آمار، تعدادی نیز از سازمان صنعت، معدن و تجارت مجوز گرفته‌اند. علیزاده با بیان اینکه طبق قانون هر گونه خدمات فروشگاهی باید با مجوز گرفتن از اصناف باید صورت گیرد، ادامه داد: البته نهایت تلاش ما بر این است که از صاحبان کسب و کارها و تولیدی‌ها حمایت کرده و مسائل را با همکاری حل کنیم. وی در زمینه نظارت بر بازار گفت: در حال حاضر اتاق اصناف خراسان‌جنوبی چهار گروه بازرسی دارد و به صورت میانگین در روز بین ۹۰ تا ۱۰۰ واحد صنفی را بازرسی و به تخلفات احتمالی رسیدگی می‌کند. رئیس اتاق اصناف خراسان‌جنوبی اظهارکرد: طبق روال هر سال در آستانه سال نو نیز طرح ویژه‌ای برای نظارت بر بازار در خراسان جنوبی خواهیم داشت که برای نوروز سال ۱۴۰۱ از ۲۵ اسفند ماه آغاز می‌شود. علیزاده در زمینه حمایت از اصناف در ایام کرونایی از سوی مسئولان گفت: سخنانی که در زمینه حمایت از اصناف در ایام کرونا زده می‌شد تنها یک شعار و بر روی کاغذ بود و در عمل ما هیچگونه حمایت خاص در حوزه تسهیلات کم بهره و با قبوض آب و برق و گاز ندیدیم. وی یادآور شد: درخواست حمایت از اصناف در روزهای کرونایی را بارها و بارها مطرح کردیم ولی چون به نتیجه نرسیده از تکرار خواسته خود به نوعی خسته شده‌ایم. رئیس اتاق اصناف خراسان‌جنوبی اظهارکرد: این در حالی است که در ایام شیوع کرونا بسیاری از اصناف آسیب جدی دیدند و برخی از کسب و کارها از رونق افتاد و نیاز به حمایت جدی از آنان برای ثبات اشتغال در خراسان‌جنوبی وجود دارد.

۴ درخواست حوزه زراعت خراسان‌جنوبی روی میز معاون وزیر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی در دیدار با معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی داشت مطالبه‌های استان در این حوزه را با وی درمیان گذاشت. جعفری با اشاره به رهاورد این دیدار ظهارداشت: درخواست حمایت‌های تشویقی در ترویج محصولات کم آب‌بر و صنایع تکمیلی وابسته به محصولات کم آب‌بر مزیت‌دار در استان یکی از درخواست‌هایی بود که معاون وزیر در میان گذاشته شد. وی توجه و کمک به کشت گیاهان هالوفیت( شور پسند)، درخواست افزایش اعتبار کشاورز کارت و رفع مشکل سرورهای پایش کود را دیگر خواسته‌های مطرح شده عنوان کرد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: معاون زراعت وزیر جهاد کشاورزی همچنین پذیرفت اسفندماه جاری برای جمع‌بندی خواسته‌های کشاورزان به استان سفر کند.

توسعه مناطق مرزی نتیجه برقراری امنیت پایدار در مرز‌ها

برقراری امنیت پایدار در مرز‌ها زمینه توسعه مناطق مرزی استان خراسان جنوبی را فراهم کرده است. فرمانده مرزبانی استان در بازدید از نوار مرزی و پاسگاه‌های مرزی شهرستان زیرکوه گفت: امروز به لطف خداوند و تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران ما در حوزه مرزبانی، از یک امنیت پایدار در مرز‌های استان و به ویژه شهرستان مرزی زیرکوه، برخوردار هستیم. سردار مسروری افزود: به عنوان یک نهاد خدمت رسان این آمادگی را داریم تا در کنار مردم شریف استان کمک کنیم تا از امکانات و ظرفیتی که در منطقه وجود دارد، مردم بیش از پیش بهره‌مند شوند. نماینده مردم شهرستان‌های قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی نیز که در این بازدید حضور داشت، با اشاره به منابع آب موجود در منطقه یزدان شهرستان زیرکوه گفت: برای فراهم کردن زمینه بهره گیری هرچه بیشتر مردم از این منابع در جهت توسعه و آبادانی این منطقه، تلاش و پیگیری خواهیم کرد.

دو تن کارتن در یک مرغداری در آتش سوخت

یک فقره آتش سوزی در یکی از مرغداری‌های حوالی شهر ماژان شهرستان خوسف رخ داد. به گفته میرزایی رئیس آتش نشانی خوسف حریق با کمک کارکنان مرغداری و آتش نشانی خوسف مهار شد و تمامی کارتن‌ها به خاطر دود زیاد و جلوگیری از سرایت به بقیه مکان‌های مرغداری به محل آزاد و امن انتقال داده شدند.

آغاز نهضت آبرسانی سپاه به روستاهای محروم خراسان جنوبی

عملیات اجرایی طرح بسیج آبرسانی به روستاهای خراسان‌جنوبی با حضور معاون هماهنگ‌کننده قرار گاه سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه آغاز شد با حضور معاون هماهنگ‌کننده قرار گاه سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان استانی و محلی عملیات اجرایی طرح بسیج آبرسانی به روستاهای خراسان‌جنوبی آغاز شد. این مراسم با عنوان عملیات اجرایی طرح بسیج آبرسانی به روستاهای استان(طرح سراسری قرارگاه امام حسن مجتبی(ع)) در روستای شیخ علی قاین اجرا که با اجرای کامل این طرح و با اعتباری بالغ بر ۲۵۶میلیارد تومان از محل تأمین اقدام طرح ملی محرومیت‌زدایی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) شش مجتمع آبرسانی به بهره‌برداری می‌رسد. با ایجاد این مجتمع‌های آبرسانی، جمعیت ساکن در ۴۹ روستا از آب شرب بهداشتی و سالم برخوردار می‌شوند.       

مأمویت‌های سپاه‌ پاسداران

«سید ضیالدین حزنی» معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آیین بهره‌برداری از مجتمع آبرسانی در روستای شیخ علی قاین، به مأموریت‌های اصلی و اساسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پرداخت و اظهارداشت: سپاه در کنار مأمویت اصلی و اساسی که دفاع از جمهوری اسلامی ایران و پایدار امنیت در کشور بوده به محرومیت‌زدایی هم پرداخته و می‌پردازد. وی افزود: سپاه اگر در هر بحرانی که در کشور اتفاق افتاده جزء اولین‌ها نبوده بلکه دومین بوده و آخرین نهادی بوده که از نقطه بحران‌زده خارج شده است. وی یکی از افتخارات سپاه پاسداران را همراه مردم بودن دانست و ادامه داد: با شکل‌گیری قرارگاه‌های چون پیشرفت و آبادانی و امام حسن مجتبی(ع) و… توانسته از رنج محرومیت‌های نقاط محروم در سراسر کشور بزداید. به گفته معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اکنون نیز با شکل‌گیری قرارگاه در حال ورود به حوزه آبرسانی روستاها، راه‌های روستایی، احداث مسکن روستاییان و… در مناطق محروم است. به گفته سردار حزنی، سپاه تنها نهاد نظامی در کشور بوده که در دستی اسلحه و در دست دیگر بیل و کلنگ آن هم برای محرومیت‌زدایی در دست دارد.

آغاز نهضت آبرسانی به روستاها

«مهدی هنری» مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی هم در این مراسم به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای که میان وزارت دفاع و وزارت نیرو مبنی برای آبرسانی به روستاها امضاء شده اشاره و خاطرنشان کرد: قرارگاهی هم که مسئولیت آبرسانی به روستاها را برعهده دارد قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) بوده و منابع مورد نیاز طرح‌های آبرسانی نیز از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی تأمین می‌شود. وی با بیان اینکه در قالب این تفاهم‌نامه و مجتمع‌های آبرسانی روستایی تا پایان سال ۱۴۰۱ به ۴۹ روستای خراسان‌جنوبی آبرسانی می‌شود. وی اعتبار در نظر گرفته شده برای آبرسانی به این روستاها را ۲۵۶ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: عملیات آبرسانی به روستاهای مرزی خراسان‌جنوبی را نیروی زمینی سپاه با همراهی قرارگاه شهید ناصری برعهده دارد و در بقیه نقاط روستایی هم بسیج سازندگی با همراهی سپاه این کار را به سرانجام می‌رساند.

بره برداری از ۲۲ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی

همچنین پروژه آبرسانی و بهبود آب شرب روستای مزداب شهرستان بیرجند به نمایندگی از این‌ پروژه‌ها روز دوشنبه در آیینی که معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی و جمعی از مسوولان نیز حضور داشتند،  برای این ۲۲ پروژه عمرانی بیش از ۴۶ میلیارد ریال به همت بسیج سازندگی هزینه شده است.

واکسیناسیون بستری بیماران را نصف کرد

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا خراسان جنوبی گفت: تعداد موارد بستری‌ بیماران تنفسی و کرونایی این استان در روزهای اوج پیک ششم نسبت به میانگین روزهای اوج پیک پنجم، ۵۰ درصد کاهش یافته که علت آن تزریق گسترده واکسن کرونا در ماه‌های اخیر است. شریف‌زاده افزود: با تحلیل انجام شده، تزریق واکسن کرونا در روزهای اوج پیک ششم کرونا واقعا در کاهش تعداد بستری‌ها اثرگذار بوده است. وی بیان کرد: علت اینکه تعداد موارد مثبت ابتلا به کرونا در پیک ششم بالاست ولی کاهش بستری‌ها را داریم یا افراد با علائم خفیف مراجعه می‌کنند و نیاز به بستری ندارند این است که سطح پوشش واکسیناسیون در موج جدید بیماری نسبت به موج قبلی افزایش چشمگیری داشته است. دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در روزهای اوج پیک پنجم (تابستان امسال) ۴۹۱ بیمار تنفسی در بیمارستان‌های خراسان جنوبی بستری بودند و در حال حاضر که در روزهای اوج پیک ششم هستیم، تعداد بیماران تنفسی استان ۲۲۶ نفر است که کاهش چشمگیری دارد. وی افزود: اما تعداد افراد کرونا مثبت (مبتلایان جدید) در روزهای اوج پیک ششم نسبت به پیک قبلی بیش از ۲ برابر افزایش یافته که یک دلیل عمده آن سرایت‌پذیری بالای سویه جدید کرونا (اُمیکرون) نسبت به سویه‌های قبلی بوده و تعداد فوتی‌ بیماران کرونایی هم در موج جدید بیماری، تا حدی بیشتر است. وی گفت: پیش‌بینی می‌شود در یک یا ۲ هفته آینده وارد شیب نزولی پیک ششم کرونا از نظر ابتلا شویم، هرچند اگر در چند هفته آینده تعداد بیماران سرپایی ما کاهش یابد اما باید همچنان شاهد آمار بالای تعداد بستری‌ها باشیم. دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا خراسان جنوبی افزود: از گذشته هم روال همین بوده که ۲ هفته بعد از کاهش تعداد بیماران سرپایی، کاهش تعداد بیماران بستری شروع می‌شود. وی گفت: روند بستری بیماران کرونایی در خراسان جنوبی نسبت به اوایل بهمن ماه افزایشی بوده و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، ماسک زدن، رعایت فاصله اجتماعی، حضور نیافتن در مجالس و اجتماعات به عنوان اصول اولیه پیشگیری از ابتلا و شیوع کرونا همچنان مورد تاکید است.

 نسخه میلیاردی برای مقابله با گرد و غبار

 دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار با اشاره به ماراتن ریزگرد ها در خراسان جنوبی گفت: در سال جاری ۲۱ میلیارد تومان اعتبار برای مقابله با این پدیده در استان تعریف شده است. طهماسبی با بیان اینکه این اعتبارات در مقابل وسعت مناطق غبارخیز کافی نیست و نیازمند مشارکت مردم هستیم، گفت: باید از عملیات اجرایی به سمت عملیات پیشگیرانه برویم. وی ادامه داد: اگرچه با توجه به شرایط خراسان جنوبی، یکی از بهترین استان ها در مشارکت مردم است اما این مشارکت ها باید ادامه داشته باشد.

درآمد میلیاردی گل‌ رز در خراسان جنوبی

تولید گل رز ۱۵۰ میلیارد ریال درآمد در ۱۰ ماه گذشته نصیب بهره برداران این بخش در خراسان جنوبی کرد. مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی، تولید گل رز در گلخانه‌های پرورش گل رز استان را یک میلیون شاخه گل در ۱۰ ماه گذشته اعلام کرد. رضایی با بیان اینکه تعداد گلخانه‌های زیرکشت گل رز در استان ۲ گلخانه است، گفت: این گلخانه‌ها در وسعت ۱.۵ هکتار کشت ۱۴ رقم (رنگ متفاوت) گل رز است. وی گفت: ۷۲۰ هزار شاخه بریده گل رز به استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان ارسال شده است.

کمک ۳۶ میلیارد تومانی حامیان به ایتام خراسان جنوبی

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان  گفت: حامیان در ۱۰ ماه گذشته ۳۶ میلیارد و ۱۵۴ میلیون تومان به حساب فرزندان معنویشان در خراسان جنوبی واریز کردند. لطفی افزود:  پرداختی حامیان در ۱۰ ماه گذشته در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۰ درصد افزایش دارد. این مقام مسئول میانگین سرانه واریزی حامیان را ۱۰۹ هزار تومان ذکر کرد و افزود: در این مدت ۱۹ میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان توسط حامیان اکرام ایتام و ۱۶ میلیارد و ۴۲۴ میلیون تومان توسط حامیان محسنین به حساب فرزندان آنان واریز شده است. وی با اشاره به اینکه ۹۷ درصد کمک‌های حامیان در ۱۰ ماه گذشته امسال نقدی بوده است افزود: از این مقدار ۳۳ میلیارد و ۶۱۴ میلیون تومان نقدی و ۲ میلیارد و ۵۴۰ میلیون تومان غیرنقدی است.

کرونا ۴ بیمار دیگر را راهی خانه ابدی کرد

در شبانه روز گذشته ۴ بیمار مبتلا به کرونا در خراسان جنوبی قربانی این بیماری شدند.دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در استان گفت: در شبانه روز گذشته ۳۱۷ آزمایش مولکولی تشخیص کرونا در استان ۱۸۴ بیمار و از ۸۲۷ تست سریع  ۴۰۶ مورد مثبت جدید کرونا و مجموعا از هزار و ۱۴۴ تست ملکولی و سریع در استان ۵۹۰ مورد جدید کرونا شناسایی شد. شریف زاده افزود: از این تعداد ۱۸ مورد از بشرویه، ۳۱۸ مورد از بیرجند، ۱۴ مورد از خوسف، ۱۶ مورد از درمیان، ۱۶ مورد از زیرکوه، ۲۵ مورد از سرایان، ۲۶  مورد از سربیشه، ۴۴ مورد از طبس، ۱۶  مورد از فردوس، ۵۶ مورد از قاینات و ۴۱ مورد مورد جدید از نهبندان شناسایی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با بیان اینکه شورای ملی زعفران باید در محوریت کار

بیشتر

جم – معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: طرح جامع تالاب کجی نمکزار

بیشتر

دادرس مقدم – اول تا هفتم ذی القعده هر سال را به عنوان هفته حج می

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


فرم

فرم گزارش اشکال در سایت