شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴

ارتقای کیفیت نان در استان خراسان جنوبی اولویتی جدی است

جم – مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی گفت: فرهنگ‌سازی در زمینه استفاده از آرد کامل، یکی از برنامه‌های محوری سازمان ملی استاندارد و ادارات کل تابعه است و تلاش خواهد شد با همکاری نهادهای متولی، شرایطی فراهم شود تا نانوایان بیش از گذشته از این نوع آرد در تولید نان استفاده کنند.
بذری با بیان اینکه ارتقای کیفیت نان در استان یک اولویت جدی است، خاطرنشان کرد: ارتقای آگاهی عمومی، نظارت دقیق‌تر بر واحدهای تولید و توزیع آرد، و همراهی نانوایان می‌تواند زمینه‌ساز تغییر الگوی مصرف و حرکت به سوی جامعه‌ای سالم‌تر باشد.وی تأکید کرد: اداره کل استاندارد خراسان جنوبی ضمن حمایت از تولیدکنندگان آرد کامل، آماده است با اجرای طرح‌های آموزشی و نظارتی، مسیر استفاده گسترده‌تر از این محصول را هموار کرده و گامی مهم در راستای ارتقای سلامت مردم و کاهش هزینه‌های درمانی جامعه بردارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حاجی – به عنوان یکی از هموطنان و هم‌استانی‌هایی کهسال‌هاست به دور از زادگاه، در

بیشتر

رمضانی – با میزبانی دانشگاه ملی مهارت واحد خراسان جنوبی، دومین رویداد ملی «خشت اول»

بیشتر

مهدی آبادی – در روزگاری که «عدم کفایت بودجه دولتی» از زبان بسیاری از مسئولان

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت