جم – مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی گفت: فرهنگسازی در زمینه استفاده از آرد کامل، یکی از برنامههای محوری سازمان ملی استاندارد و ادارات کل تابعه است و تلاش خواهد شد با همکاری نهادهای متولی، شرایطی فراهم شود تا نانوایان بیش از گذشته از این نوع آرد در تولید نان استفاده کنند.
بذری با بیان اینکه ارتقای کیفیت نان در استان یک اولویت جدی است، خاطرنشان کرد: ارتقای آگاهی عمومی، نظارت دقیقتر بر واحدهای تولید و توزیع آرد، و همراهی نانوایان میتواند زمینهساز تغییر الگوی مصرف و حرکت به سوی جامعهای سالمتر باشد.وی تأکید کرد: اداره کل استاندارد خراسان جنوبی ضمن حمایت از تولیدکنندگان آرد کامل، آماده است با اجرای طرحهای آموزشی و نظارتی، مسیر استفاده گستردهتر از این محصول را هموار کرده و گامی مهم در راستای ارتقای سلامت مردم و کاهش هزینههای درمانی جامعه بردارد.

حاجی – به عنوان یکی از هموطنان و هماستانیهایی کهسالهاست به دور از زادگاه، در

