سیاسی

وزیر امور خارجه: از خطوط قرمز خود عقب نشینی نمی کنیم

وزیر امور خارجه خطاب به جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: به هیچ وجه از خطوط قرمز خود که مبتنی بر منطق و واقع بینی است عقب نشینی نخواهیم کرد. امیر عبدللهیان  اظهار داشت: برخی شتاب زدگی ها، بازی تکراری با متن و عدم نمایش اراده جدی برای حصول به توافقی خوب و قابل اتکاء در وین از سوی طرف غربی باعث تطویل غیرضروری مذاکرات شده است. وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تلاش های جدی علی باقری مذاکره کننده ارشد کشورمان و ارائه ابتکارات واقع بینانه هیات مذاکره کننده ایران ، تاکید کرد که ضروری است در هرگونه پیشنهادی، حقوق و مطالبات مشروع جمهوری اسلامی ایران لحاظ شود.  امیرعبداللهیان  و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده ارشد مذاکرات وین توافق کردند تا رایزنی و مشورت های نزدیک‌ بین طرفین برای پیشبرد روند مذاکرات ادامه یابد. طرفین روند مذاکرات را در مجموع مثبت ارزیابی کردند. 

جعفرزاده: رزومه برخی افراد، پیاده روی اربعین است

 نماینده ادوار مجلس گفت: خیلی از انتصابات جای دفاع ندارد؛ یعنی شما می‌پرسید رزومه‌ این فرد چیست، می‌گویند پیاده رفته کربلا.  جعفرزاده ایمن آبادی افزود: من به شورای نگهبان کاری ندارم. اگر یک نماینده در انتصابات دخالت نکند در انجام رسالت خود می‌تواند، قوی‌تر عمل کند، همچنین بیشتر می‌تواند حساب و کتاب داشته باشد اما اگر دخالت کند، سرش پایین است حتی تو سری هم می‌خورد. هر چه نماینده کمتر دخالت کند بهتر است. وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر بازگشت لاریجانی به عرصه سیاسی در کشور گفت: آقای لاریجانی و امثالهم، سرمایه‌های نظام و انقلاب هستند؛ ما در نخبه‌کشی و سرمایه‌کشی در منطقه که چه عرض کنم در دنیا، اول هستیم. او با اشاره به آشفتگی در عرصه سیاسی در کشور افزود: شاهد بلبشویی در کشور از حوزه اقتصاد تا سیاست و حوزه اجتماعی هستیم. آقای امر به معروف می‌گوید حقوق مجردها را اضافه نکنید اگر این افراد حقوق داشتند که مجرد نمی ماندند. در حوزه سیاسی بلبشو داریم، در اقتصاد هر بار گوشت یک قیمتی است، در حوزه ورزشی یک بار کشتی به مسابقات می رود یک بار یک بار نمی رود.

جبران کسری بودجه دولت باید از روی دوش مردم برداشته شود

معاون اقتصادی رییس جمهور مقررات دست‌وپاگیر و کاغذبازی اداری، قوانین متضاد، روابط دست‌وپاگیر و رانت‌خواری را از جمله تحریم‌های داخلی خواند و تأکید کرد: این تحریم‌ها بیش از ۱۰ برابر تحریم‌های خارجی دست‌وپای تولیدکنندگان ما را بسته است. رضایی  با تأکید بر اجرای اصلاح پولی خاطر نشان کرد: جبران کسری بودجه دولت باید از روی دوش مردم برداشته شود و دلیلی ندارد که مردم هم مالیات و هم کسری بودجه دولت را بپردازند و هم تورم را به جان بخرند. رضایی با اشاره به اهمیت بسیار زیاد اصلاحات پولی اعلام کرد که این روند نیز در ادامه اصلاحات تجاری در دولت آغاز شده است.

 مجلس حداقلی نمی‌تواند زبانش برای دولت دراز باشد

یک فعال مطبوعاتی گفت: نمایندگان در ماه های پایانی منتهی به انتخابات مجلس آینده به طرح یکسری انتقاد شروع خواهند کرد اما آنها شمشیر نظارت استصوابی شورای نگهبان را بالای سر خود حس می‌کنند. مهاجری  درباره عملکرد مجلس یازدهم گفت: به این مجلس ۲ اشکال اساسی وارد است، نخست آنکه مجلسی حداقلی محسوب می شود بنابراین اعتبار و جایگاه بسیار پایینی نزد مردم دارد. پیامد این خصوصیت آن خواهد بود که این مجلس نمی تواند زبانش برای دولت دراز باشد. وی با بیان اینکه از مجلس حداقلی نمی توان انتظار کارهای بزرگ داشت، افزود: متأسفانه به دلیل نظارت استصوابی سخت گیرانه، وزن و سطح نمایندگان فعلی به لحاظ توانمندی علمی و سوابق اجرایی بسیار پایین است بنابراین نباید توقع زیادی از این مجلس داشت چون اگر چنین توقعی داشته باشیم، انتظاری بیهوده است.

اگر آمریکا تضمین ندهد، نباید در مذاکرات باقی بمانیم

 نماینده مجلس گفت: دیگر به دنبال این نیستیم که هم فناوری هسته ای خودمان را تعدیل کنیم و هم منافع ملت خودمان را نادیده بگیریم. اگر قرار باشد این اتفاق رخ دهد و آمریکا تضمین های لازم را ندهد بایستی از مذاکرات خارج شویم. طاهری افزود: کف خواسته های ایران مشخص است. بحث توافقات برجامی و لغو تحریم هایی که ترامپ بعد از خارج شدن از برجام اعمال کرد، کف خواسته های ایران است. وی افزود: اما با یک تفاوت که این توافقات برجامی حذف تحریم های ترامپ، همگی در عمل واقعی و قابل راستی آزمایی باشد و نه صرفا صوری و روی کاغذ. طاهری گفت: بنابراین حرف کاملا منطقی است و دلیل آن هم این است که تجربه نشان داده است حتی در زمانی که ترامپ نیامده بود و دولت اوباما بر سرکار بود هیچ اتفاق خاصی رخ نداد و بعد از آن هم که بدتر شد پس خواسته ایران کاملا معقول و اثبات شده برای همه است.

کندی اینترنت ارتباطی با طرح صیانت ندارد

دبیر کمیسیون مشترک طرح صیانت گفت: کندی اینترنت ارتباطی به طرح صیانت ندارد، شاید به دلیل برخی تجمعات باشد. کرمی درباره علت اصلی کندی اینترنت، عنوان کرد: «دقیقا نمی‌دانم ولی شاید به دلیل برخی تجمعات باشد. وی تصریح کرد: به هر حال برخی از این مسائل صنفی سو استفاده می‌کنند که این هم چه طرح صیانت باشد و چه نباشد، اتفاق می‌افتد. وی افزود: این اتفاق در برخی کشور‌ها هم رخ می‌دهد. بالاخره حاکمیت باید مدیریت کند و با حفظ حقوق مردم و حقوق کلی کشور همیشه یک تصمیماتی می‌گیرد، ولی طرح صیانت یک نظمی به این تصمیمات می‌دهد.

وزیر ارتباطات: ۱۰۰ پله از افغانستان جلوتریم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتقاد از شایعاتی که در شبکه‌های مجازی مبنی بر عقب افتادن ایران از افغانستان در بحث اینترنت منتشر شده بود گفت: ما هم اکنون صد پله از افغانستان جلوتریم. زارع پور افزود: سرعت ما در دولت سیزدهم از شهریور ماه از ۱۸ به ۲۴ مگابیت در ثانیه افزایش پیدا کرده است و سقوط هفت پله‌ای ما در عرصه جهانی به سبب این است که سرعت دیگر کشور‌ها بالا رفته است

احتمال پارلمانی شدن نظام سیاسی

یوسفیان ملا  فعال اصولگرا درباره احتمال پارلمانی شدن نظام سیاسی در جریان بازنگری در قانون اساسی نیز گفت: رهبری در جریان سفر به کرمانشاه به بحث نظام پارلمانی اشاره کرده و گفتند که این مهم می‌تواند در آینده دور یا نزدیک این اتفاق بیفتد.

دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی ما خیلی عقب افتاده اند

قدیری ابیانه فعال اصولگرا گفت: متاسفانه دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی ما خیلی عقب‌ افتاده هستند. علی‌رغم فعالیت‌ها و دستاوردهایی که داشتند به نظر من عقب افتاده هستند. من به خیلی‌ها پیشنهاد کردم که این دستگاه را وارد کنند. ما باید هزاران دستگاه این چنینی وارد کنیم حتی بسازیم. حراست‌ها باید این دستگاه‌ را داشته‌باشند و مرتب کارمندان را چک کنند.

بادامچیان: آمریکا محتاج برگشت به برجام است

بادامچیان فعال اصولگرا گفت:  اکنون آمریکا بیش از هر شرایطی محتاج برگشت به برجام است و منافع خود را بر اساس این اصل تعریف نموده که با حفظ ساختار و هندسه تحریم ها، تحریم ها را برگرداند و می خواهد همچنان ایران را در فشار نگه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


برنا – مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری خراسان جنوبی گفت: ۱۶ دستگاه تنفسی

بیشتر

جم – امروز برای بررسی احوالات استان در سالی که گذشت سری به روزنامه های

بیشتر

چند روز پیش یکی از همکاران پزشک مطلبی برایم ارسال کرد که گویا قرار است

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


فرم

فرم گزارش اشکال در سایت