بسته موفقیت

استاد دکتر جمال رضایی دانش آموخته مدرسه شوکتیه

استاد دکتر جمال رضایی از دانش آموختگان به نام مدرسه شوکتیه و استادان بلند پایه و پژوهشگران نام آشنای ایران در شهریور ماه سال ۱۳۰۵ هجری شمسی در بیرجند دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در زادگاه خود و مشهد مقدس یه پایان رسانید. پس از اخذ مدرک لیسانس ادبیات فارسی از دانشگاه تهران به استخدام وزارت فرهنگ در آمد و در خلال کار آموزشی دوره دکتری زبان شناسی و زبان های باستانی را به پایان رساند. آن گاه به سمت دانشیاری دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد منصوب گردید و پس از آن نیز به مرتبه استادی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران ارتقا یافت و تا پایه ده استادی پیش رفت و به دو مدال درجه دو و یک علمی دست یافت. استاد جمال رضایی در مدت خدمات فرهنگی خویش در سمت های ریاست دبیرستان قزوینی، معاونت دانشکده ادبیات مشهد، معاونت دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، سرپرستی موسسه زبانهای خارجی دانشگاه تهران، مدیریت گروه آموزشی زبان شناسی و زبانهای باستانی دانشگاه تهران، معاونت وزارت علوم و آموزش عالی انجام وظیفه کرد. علاوه بر مسئولیتهای بالا در چندین سازمان و شورای علمی و پژوهشی مسئولیت داشت. از قبیل: انجمن استادان زبان و ادبیات فارسی، شورای فرهنگستان زبان ایران، هیئت رییسه کنگره تحقیقات ایرانی ممیزه دانشگاه تهران، شورای دانشگاه تهران و هیئت امنای دانشگاه تهران. افزون بر این ایشان در چندین کنگره علمی داخلی و خارجی شرکت کرد. برای نمونه: کنگره تحقیقات ایرانی در دانشگاههای کشورهای ترکیه، روسیه، ارمنستان، سوییس، افغانستان، فرانسه، آلمان، انگلستان و چین. مهم ترین کتاب استاد بیرجند نامه است که پس از مرگش به همت دکتر محمود رفیعی به په چاپ رسیده است. این کتاب حاصل سال ها پژوهش عالمانه درخصوص فرهنگ و آداب و رسوم شهر بیرجند است. شناسایی و ترجمه کتیبه معروف کال جنگال بیرجند از اقدامات مهم دکتر جمال رضایی است. سرانجام دکتر رضایی در ۱۹ خرداد ماه ۱۳۸۰ درگذشت و در تهران به خاک سپرده شد.

به مثبت اندیشی عادت کنید

عادت کنید که در زندگی به جای تمرکز بر آنچه که نمی خواهید و یا آن را سودمند نمی بینید، بر چیزی متمرکز شوید که آن را مفید و مثبت می دانید. شاید در نگاه اول این دو سبک تفکر، یکسان به نظر آید، اما بی تردید در عمل متوجه خواهید شد که این سبک های اندیشه کاملا متفاوت و متمایز از یکدیگرند و در داشتن احساس مثبت و یا منفی نسبت به خودتان بسیار تاثیر گذار هستند.پیشنهاد می کنیم تصمیم جدی بگیرید و از این پس مثبت اندیشیدن را در ذهن خود تمرین کنید، تلاش کنید به جای تمرکز کردن بر آنچه که ندارید، به آنچه که دارید بیندیشید، یعنی هنگامی که افکار منفی و مخرب به ذهن تان هجوم می آورند، سعی کنید که آنها را به افکار مثبت و مطلوب تبدیل کنید.به بیان دیگریاد بگیرید به جای دیدن نیمه خالی لیوان، نیمه پرآن را ببینید.برای مواجهه با افکار مخرب و منفی، لازم است به یقین بپذیرید که این فکر، تنها یک فکر منفی است، سپس سعی کنید با ذهنی آرام به دنبال راهکارهایی باشید که بتوانید آن را به شیوه مثبت بررسی کرده و جنبه های منفی آن را از ذهن تان پاک کنید.از همین امروز، این تمرین را شروع کنید تا ببینید چند روز می توانید بدون افکار منفی زندگی کنید و یا تخمین بزنید که میزان توانایی تان برای مواجهه با افکار منفی و حذف آنها از ذهن تان چقدر است؟ این تمرین را مانند یک رژیم غذایی ذهنی دنبال کنید و به آن متعهد باشید، اگر بتوانید با جدیت این عادت را در خود ایجاد و تقویت کنید، بی شک در آینده ای نه چندان دور، می توانید تغییرات مثبتی را نیزدر زندگی تجربه کنید.

کاروانسرای رباط شاه عباسی

کارونسرای سرایان، یکی از مهم‌ترین و کهن‌ترین جاذبه‌های دیدنی سرایان، یادگار دوران حکومت صفویه در این شهر است. این کاروانسرا در داخل شهر سرایان و در محدوده بافت تاریخی آن واقع شده و به رباط شاه عباسی هم شهرت دارد. بنای این کاروانسرا به صورت دو ایوانی و عمدتا با آجر، طراحی شده و امروزه کاربری موزه دارد و اشیای قدیمی را در آن به نمایش می‌گذارند.

رباط شاه عباسی متشکل از سردر ورودی، صحن، حجره‌های متعدد، ایوان، انبار، فضای خدمات و اصطبل شتران می‌شود.  اصطبل شتران (شترخانه) در سال ۱۳۸۸ به عنوان موزه مردم شناسی سرایان افتتاح و در اختیار بازدید عموم قرار گرفت. این کاروانسرای دیدنی، به همراه آب انبار، مسجد، حمام و بازار، در کنار هم یک مجموعه تاریخی را در شهر سرایان تشکیل می‌دهند. کاروانسرا یا رباط شاه عباسی سرایان، که در
سال ۱۳۸۲ به ثبت ملی رسیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


استاندار خراسان جنوبی با توجه به اینکه خراسان جنوبی در مسیر دو کریدور اصلی شمال

بیشتر

یعقوبی – ورودی شهر بیرجند به مناسبت هفته زمین پاک با تلاش دانشجویان پاکسازی شد.

بیشتر

غلامی – رییس اداره حمل و نقل مسافر اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


فرم

فرم گزارش اشکال در سایت