بسته موفقیت

هفت روش برای بهبود حافظه

خواب خوب به تقویت حافظه اپیزودیک کمک می‌کند که مرتبط با زمان و مکان است. شواهد قابل‌توجهی وجود دارند که نشان می‌دهند خواب نقش مهمی در تحکیم خاطرات مرتبط با یادگیری مهارت‌های حرکتی مانند نواختن موسیقی یا دوچرخه‌سواری ایفا می‌کند. استرس به طرق مختلفی بر حافظه تأثیر می‌گذارد و بسته به زمان وقوع حادثه استرس‌زا دارد. پخش ناگهانی آدرنالین در بدن سبب می‌شود دقیق‌تر و مراقب‌تر باشیم اما انتشار آهسته‌تر کورتیزول فرآیندهای تشکیل حافظه را بر هم می‌زند. رویداد استرس‌زایی که قبل از تلاش برای ایجاد خاطره رخ دهد. اغلب به افراد سالمند گفته می‌شود در حفظ عملکرد شناختی خود کوشا باشند. در حقیقت، تحقیقات نشان داده در مبحث حافظه، تنها انواع خاصی از فعالیت‌های ذهنی کمک می‌کند. مثبت‌اندیشی حافظه را تقویت می‌کند. محققان دانشگاه هاروارد فهمیدند که می‌توانند عملکرد افراد شصت سال به بالا را در آزمایش‌های حافظه بهبود بخشند؛ تنها کافی است به‌ صورت نیمه خودآگاه آنها را در معرض کلمات مثبت و مرتبط با سن مانند “عاقل”، “دانا” و “با بصیرت” قرار دهیم. در مقابل، واژه‌هایی چون “آلزایمر”، “فراموشی” و “سردرگم” عملکردشان را تضعیف کرد. اگر مغز زمان کافی برای استراحت نداشته باشد، نمی‌تواند به‌ خوبی خاطرات و آموخته‌ها را در خود تثبیت کند. بیش از یک قرن پیش، دانشمندان آلمانی ثابت کردند اگر افراد به ذهن خود استراحت دهند، در آزمون‌های حافظه تقریباً دو برابر بهتر عمل می‌کنند. به‌ تازگی دانشمندان عصب‌شناس نشان دادند هم افراد سالم و هم بیماران دارای فراموشی بهتر می‌توانند لیست لغات را به یاد آوردند، اگر مدتی برای استراحت در اختیارشان قرار داده شود. غذاهایی که می‌خوریم بر عملکرد شناختی ما تأثیر دارد. مطالعه‌ای نشان داد که رژیم‌های غذایی مدیترانه‌ای با کاهش شدید بیماری آلزایمر، بهبود عملکرد شناختی و همچنین بهبود حافظه بلندمدت مرتبط است. پس‌غذاهای گیاهی مصرف کنید، مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید و از روغن‌زیتون به‌ عنوان منبع اصلی چربی استفاده کنید.»

سفر چطور به روابط خانوادگی‌مان کمک می کند؟
به عقیده بسیاری از روانشناسان ، سفر فرصت بیشتری را برای حرف زدن و با هم بودن در اختیارمان می‌گذارد. وقتی سفر می‌رویم، با هم مشارکت می‌کنیم و همین به روابطمان کمک می‌کند و باعث می شود به هم نزدیک‌تر شویم.محققان دانشگاه واشنگتن معتقدند سفر به شما این فرصت را می‌دهد که وقفه‌ای هرچند کوتاه در زندگی به وجود آورید، برای خودتان هم وقت داشته باشید و روابط صمیمانه‌تری با هم ایجاد کنید. این محققان میگویند در سفر مردم آرام‌ترند، کمتر نگران زندگی روزمره‌شان هستند و خلق و خوی بهتری دارند. سفر و دوری از نگرانی‌های روزمره باعث آزاد شدن اکسیتوسین یا هورمون پیوند می‌شود و این به زندگی زناشویی کمک می‌کند. درست است که تعطیلات نمی‌تواند مشکلات جدی را حل کند ولی قرار گرفتن در محیط جدید ، فرصت‌های جدیدی را در زندگی‌مان ایجاد می‌کند. سفر باعث می‌شود از منی که برای خود ساخته ایم قدری فاصله بگیریم و به مسائل بازتر نگاه کنیم، آدم های جدید را ببینیم و رفتارشان را در زندگی با رفتار خودمان مقایسه کنیم. سفر فرصتی‌ست برای تغییر نگرش‌ها. وقتی سفر می‌رویم از لایه‌های فردی خود بیرون می‌آییم و به صورت یک تیم فکر می‌کنیم. در سفر ممکن است اتفاقاتی پیش بیاید که درکی از آنها نداریم و برایشان برنامه‌ریزی نکرده‌ایم. بیشتر بچه‌ها در محیط محدود خانه و خانواده رشد می‌کنند و درکی از دنیای بیرون از خانه ندارند، اما وقتی از این فضا بیرون می‌روند، تجربه‌های جدیدی به دست می‌آورند. بچه‌ها در سفر در موقعیت حل مسائل تازه قرار می گیرند

اقامتگاه بوم گردی راویج سه قلعه

می‌گویند کویر سه قلعه در سرایان خراسان جنوبی پنجمین نقطه‌ی تاریک جهان است. اگر بخواهید این کویر شگفت‌انگیز و زیبا را ببینید، اقامتگاه بوم گردی راویج سه قلعه سرایان بهترین گزینه است. خوبی این اقامتگاه داشتن اتاق‌هایی با طراحی مدرن و سنتی در کنار هم است. برای همین هر سلیقه‌ای که در انتخاب جای اقامت داشته باشید، اینجا شما را راضی خواهد کرد. اقامتگاه بوم گردی راویج سه قلعه برنامه‌های کویرگردی هم دارد. کویر سه قلعه از زیبا‌ترین کویر‌های ایران است که به عنوان پنجمین نقطه‌ی تاریک جهان هم شناخته می‌شود. برای دیدن این کویر در بوم گردی راویج سه قلعه به ۸۰ کیلومتر فردوس بروید.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


یعقوبی – ورودی شهر بیرجند به مناسبت هفته زمین پاک با تلاش دانشجویان پاکسازی شد.

بیشتر

غلامی – رییس اداره حمل و نقل مسافر اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای

بیشتر

عماد – رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی گفت: سند توسعه دانش‌بنیان که در

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


فرم

فرم گزارش اشکال در سایت