پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵

مسیر ولایت و خدمت‌رسانی در سپاه استان تداوم می‌یابد

جم- مراسم تکریم و معارفه فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی، با حضور جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، استاندار و جمعی از مسئولان نظامی و اجرایی استان در فرهنگسرای شهرداری بیرجند برگزار شد. در این آیین، طی حکمی از سوی فرمانده کل سپاه، سردار «ناصر بهروز» به عنوان فرمانده جدید این یگان منصوب و از پنج سال تلاش سردار سید محمدرضا مهدوی، فرمانده پیشین، تقدیر به عمل آمد. سردار بهروز پیش از این، سمت جانشینی فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان را بر عهده داشته است.

 

 تداوم انقلاب در گرو تبعیت از ولایت

 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرلشکر مصطفی ایزدیبا اشاره به توطئه‌های دشمن در سال‌های اخیر، اظهار کرد: دشمن با ابزار تحریم، فشار اقتصادی و جنگ رسانه‌ای در پی خالی کردن میدان از مردم بود، اما ملت ایران با هوشیاری و بصیرت، نه تنها صحنه را خالی نکرد، بلکه با حضور خود، هیمنه پوشالی استکبار را در هم شکست. وی مردم را مهم‌ترین عنصر قدرت جمهوری اسلامی معرفی کرد و افزود: هر فرد در هر جایگاهی، از روستا تا شهر، باید با تلاش برای آبادانی و پاسخ به نیازهای مردم، به تقویت سرمایه اجتماعی کشور کمک کند.

جانشین فرمانده کل سپاه با هشدار نسبت به تلاش دشمن برای فعال‌سازی ستون پنجم و ایجاد آشوب داخلی، خاطرنشان کرد: دشمن از ایجاد ناامنی و شکاف میان مردم و نظام دست برنخواهد داشت، اما نور خدا خاموش‌شدنی نیست و نظام جمهوری اسلامی با تکیه بر ایمان و وحدت، بر همه بحران‌ها فائق خواهد آمد.

 

 امنیت خراسان جنوبی؛ مرهون وحدت و بصیرت مردم و مسئولان

 

در ادامه این مراسم، استاندار خراسان جنوبی، سید محمدرضا هاشمی، با اشاره به جایگاه ویژه این استان در حوزه امنیت ملی، گفت: امنیت پایدار خراسان جنوبی در سایه همدلی و هماهنگی بی‌نظیر میان دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و اجرایی و نیز هوشمندی مردم استان به دست آمده است. وی با اشاره به مرز طولانی با افغانستان، از نقش مؤثر عشایر سلحشور و برادران اهل سنت در حفظ مرزها قدردانی کرد و افزود: هر جا مسئولان با اخلاص برای مردم گام برداشته‌اند، آنان نیز با حضور پرشور خود، قدردانی کرده‌اند؛ چنان که در آیین تکریم سردار مهدوی، این حضور مثال‌زدنی بود.هاشمی با بیان اینکه خراسان جنوبی در ارزیابی‌های اخیر رتبه نخست اقتصادی را کسب کرده است، این موفقیت را حاصل کار گروهی و وفاق میان مدیران دانست و بر لزوم تداوم این رویکرد در دوران مدیریت جدید سپاه استان تأکید کرد.

 

تسلیم در برابر ولایت، رمز عزت و اقتدار فرماندهان

 

قائم‌مقام نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام غلامحسین نوفرستی، نیز در این آیین با اشاره به شخصیت شهید سپهبد سلیمانی، مکتب او را تبلور ایمان، اخلاص و تسلیم در برابر خداوند دانست و گفت: هراس دشمنان از فرماندهان جمهوری اسلامی، ریشه در اتصال آنان به قدرت لایزال الهی دارد؛ انسانی که از خدا می‌ترسد، از هیچ قدرتی هراسی ندارد. وی سپاه پاسداران را یکی از ارکان اساسی اقتدار کشور برشمرد و بر تداوم انسجام میان نماینده ولی‌فقیه، نیروهای مسلح و دستگاه‌های اجرایی در استان تأکید کرد.

 

سپاه، حافظ انقلاب و خدمتگزار بی‌چشم‌داشت مردم

 

سردار ناصر بهروز، فرمانده جدید سپاه انصارالرضا(ع) خراسان جنوبی، در نخستین سخنرانی خود با تأکید بر رسالت ذاتی سپاه در حفظ دستاوردهای انقلاب، اظهار کرد: بالاترین ثروت و قدرت سپاه، سرمایه عظیم اجتماعی آن است که همان مردم هستند. مردمی که در همه سختی‌ها، اجازه ندادند دشمن بر نظام اسلامی چیره شود. وی مأموریت خود را «خدمتگزاری بی‌منت» به مردم دانست و تصریح کرد: درِ سپاه به روی همه ایرانیان وفادار به نظام باز است و این نهاد، متعلق به گروه یا جریان خاصی نیست؛ بلکه پاسدار ارزش‌ها و حافظ کیان اسلامی است.وی با برشمردن مأموریت‌هایی همچون آمادگی دفاعی، مردم‌یاری و اقدامات محله‌محور، بر عزم جدی خود برای ادامه مسیر پیشرفت و امنیت استان تأکید کرد.

 

 توسعه استان، حاصل کار جمعی

 

سردار سید محمدرضا مهدوی، فرمانده پیشین سپاه انصارالرضا(ع)، نیز در سخنان پایانی خود با اشاره به فراز و نشیب‌های پنج سال اخیر، گفت: هر موفقیتی که در این استان به دست آمده، حاصل همدلی، صداقت و هم‌افزایی میان استانداری، دستگاه‌های اجرایی، نیروهای نظامی و انتظامی و مردم بوده است. وی با تأکید بر لزوم حفظ این وحدت در شرایط حساس کنونی، خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری باید دست در دست هم دهیم تا در برابر هجمه‌های ترکیبی دشمن، سربلند از میدان بیرون آییم.

این مراسم که با فضایی سرشار از معنویت و همدلی برگزار شد، بار دیگر نشان داد که سپاه پاسداران به عنوان یک نهاد انقلابی و مردم‌پایه، با تغییرات مدیریتی خود، بر استمرار راه شهدا و تقویت پشتیبانی مردمی تأکید دارد. با حضور سردار بهروز در رأس سپاه انصارالرضا(ع)، به نظر می‌رسد خراسان جنوبی با تکیه بر سرمایه اجتماعی خود و با پشتوانه وحدت موجود، گام‌های بلندتری در مسیر توسعه و صیانت از امنیت پایدار برخواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مدیرکل پست خراسان جنوبی با تاکید بر ضرورت توسعه خدمات دیجیتال و هوشمند در شبکه

بیشتر

بصیرت – شهردار بیرجند از تسریع خرید اتوبوس‌های جدید و انتقال رایگان شهروندان پس از

بیشتر

عماد – در مرحله نخست قرعه‌کشی متقاضیان طرح جوانی جمعیت در بیرجند ۱۲۵ قطعه زمین

بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم

فرم گزارش اشکال در سایت