نسخه ایمیلی صفحه

نام ونام خانوادگی (دلخواه) :  پست الکترونیک :    ایمیل گیرنده :   
بعد از زدن دکمه ارسال اطلاعات زیر به ایمیل گیرنده ارسال خواهد شد.

مشاهده کامل خبر
چگونه می توان نمک کمتری مصرف کرد؟      

 - غذاهای کم نمک را انتخاب کنید و یا غذاها را با مقدار نمک کمتری تهیه کنید. در سفره از نمکدان استفاده نکنید.

- برای طعم دادن به غذاها به جای نمک از طعم دهنده هایی مانند سرکه، آب لیمو، سیر، پیاز و سبزی های معطر استفاده کنید.

- تا حد امکان از مصرف غذاهای صنعتی (غذاهای آماده و کنسروها) که نمک زیادی دارند، خودداری کنید.

- نان های کم نمک یا بی نمک مصرف کنید. مواد غذایی تازه و طبیعی بخورید و مصرف مواد غذایی شور، دودی و انواع ترشی ها را کاهش دهید. برای کم کردن مقدار نمک پنیرها، آن ها را قبل از مصرف در آب بخیسانید. برچسب های روی بسته مواد غذایی را برای دانستن مقدار سدیم (ماده اصلی موجود در نمک) مواد غذایی مطالعه کنید.

مرکز اطلاع رسانی اداره غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی


گروه خبری : ورزش ، سلامت ، حوادث
منبع :
آخرین ویرایش : 1397/07/17 -- 09:34:50
نویسنده : واحد تحریریه
تعداد بازدید : 915