نام کاربری :
کلمه عبور :

کد امنیتی :

« عضویت رایگان در سایت »

« رمز خود را فراموش کردم ام »

« حساب من غیر فعال است »

« نمیتوانم به سیستم وارد شوم »

 

 

 

 


پنجشنبه 5 ارديبهشت 1398
ش ی د س چ پ ج
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
19. شعبان 1440
2019 Apr 25

 

 

 

مشاهده کامل خبر
فسفر گوشت بوقلمون ۴ برابر میگو است      

گوشت بوقلمون سرشار از فسفر، پروتئین  است. فسفر موجود در گوشت بوقلمون 4 برابر میگو است. گوشت بوقلمون به علت عدم وجود چربی میان بافتی در هنگام پخت از نظر حجم بر عکس گوشت مرغ، گوساله و گوسفند کم نمی‌شود. در گوشت بوقلمون مقدار زیادی امگا-3 وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پایین آورنده کلسترول می‌شود. ‌‌


گروه خبری : ورزش ، سلامت ، حوادث
منبع :
آخرین ویرایش : 1397/08/15 -- 09:32:51
نویسنده : واحد تحریریه
تعداد بازدید : 680

نسخه امروز آوا

آرشیو روزنامه آوای خراسان جنوبی

نسخه امروز آوا

نسخه امروز آوا

 


نیازمندی ها رایگان

برای درج نیازمندی و آگهی های خود  کافی است درخواست خود را به شماره پیام کوتاه
3000272424

اس ام اس بزنید

 

 

روزنامه صبج استان خراسان جنوبی - آوای خراسان جنوبی


مدیریت و امور پشتیبانی : گروه نرم افزاری راک

RaakCMS

بانک ایمیلفروشگاه اینترنتی زیباسرا