نام کاربری :
کلمه عبور :

کد امنیتی :

« عضویت رایگان در سایت »

« رمز خود را فراموش کردم ام »

« حساب من غیر فعال است »

« نمیتوانم به سیستم وارد شوم »

 

 

 

 


پنجشنبه 2 خرداد 1398
ش ی د س چ پ ج
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
18. رمضان 1440
2019 May 23

 

 

 

مشاهده کامل خبر
روشی ساده برای چند برابر شدن خواص شیر      

تسنیم-  طب امروزی تأکید به خوردن فراوان شیر می‌کند مخصوصاً در افراد پیر با پوکی استخوان و آرتروز، از طرفی افراد مسن عمدتاً از سردی مفاصل و سایر اعضا رنج می‌برند که مصرف بالای شیر در این افراد می‌تواند زمینه تشدید آن ها شود.برای این افراد بهترین روش مصرف شیر این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین بدرقه‌کننده شیر است شیر را تا مفاصل می‌برد.این خاصیت ذاتی دارچین است که اگر همراه شیر خورده شود، خواص درمانی شیر را به مفاصل می‌رساند.ترکیب شیر با دارچین، 10برابر بیشتر از خود شیر خاصیت دارد.


گروه خبری : اخبار استان ، ایران و جهان
منبع :
آخرین ویرایش : 1396/06/19 -- 19:02:34
نویسنده : واحد تحریریه
تعداد بازدید : 218

نسخه امروز آوا

آرشیو روزنامه آوای خراسان جنوبی

نسخه امروز آوا

نسخه امروز آوا

 


نیازمندی ها رایگان

برای درج نیازمندی و آگهی های خود  کافی است درخواست خود را به شماره پیام کوتاه
3000272424

اس ام اس بزنید

 

 

روزنامه صبج استان خراسان جنوبی - آوای خراسان جنوبی


مدیریت و امور پشتیبانی : گروه نرم افزاری راک

RaakCMS

بانک ایمیلفروشگاه اینترنتی زیباسرا