خاکشیر برای درمان کبد چرب
یکی از ترکیبات عمومی برای درمان کبد چرب، استفاده از “خاکشیر” است که البته کاربردهای خاکشیر در حوزه درمانهای طب سنتی بسیار گسترده است؛ استفاده از جوشانده یک تا دو قاشق غذاخوری خاکشیر بهصورت ناشتا، نقش چشمگیری در درمان کبد چرب و عوارض کبدی دارد البته کنار مصرف خاکشیر باید سایر پرهیزات و تدابیر لازم را نیز رعایت کرد مانند پرهیز از مصرف آب یخ، پرهیز از مصرف روغنهای مایع تراریخته
خواص بی نظیر بهار نارنج برای بدن
سرپرست مرکز آنالیز و فرآوری گیاهان دارویی در خصوص خواص بهار نارنج اظهار کرد: این گیاه منبع بسیار خوبی از مواد مغذی و مواد معدنی ضروری است که برای بدن بسیار مفید هستند. دکتر توکلی عنوان کرد: افزودن بهار نارنج در چای موجب کمک به هضم غذا شده و ناراحتیهای معده را کاهش میدهد. همچنین بهار نارنج دارای آنتیاکسیدانهای بسیاری است که از بدن در مقابل رادیکالهای آزاد محافظت می کند.
ارتباط کرونا با کاهش شنوایی و سرگیجه
محققان مرکز شنوایی شناسی و ناشنوایی منچستر انگلستان به بررسی ۵۶ مطالعه پرداختند مطالعات نشان میدهد ارتباطی بین ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ با وزوز گوش، کاهش شنوایی و سرگیجه وجود دارد. دلایل احتمالی آن وجود این ارتباط شامل عفونت اعصاب، آسیب خودایمنی و لخته شدن خون است. لختههای خونی که مانع از خون رسانی به حلزون گوش یا کانالهای نیم دایره میشوند و اکسیژن را از آنها میگیرند.
در دوران کرونا ورزش فراموش نشود
قطع فعالیتهای ورزشی در دوران شیوع ویروس کرونا باعث چاقی، اضافه وزن بدن و یا موجب لاغری و ضعف عضلات در افراد میشود و دوری از کم تحرکی در راستای تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با ویروس کرونا میتواند موثر باشد. یکی از بهترین راه های مقابله با ویروس کرونا «دفع استرس» و تخلیه بار منفی جهت رسیدن به «آرامش» بوده که در این باره یکی از بهترین شیوه های دفع استرس «ورزش مداوم» است
ناهار چی داری؟
کدو حلوایی : لوبیا قرمز=۵۰ گرم، ماش=۱۵۰ گرم، کدو حلوایی پوست کنده=۳۵۰ گرم، روغن=۱۰۰ گرم
پیاز سرخ شده=۳ قاشق سوپخوری، نمک، فلفل و زردچوبه=به مقدار کافی، شکر=۱۰۰ گرم، دارچین=۱ قاشق مرباخوری، گردو و پودر نارگیل=به میزان لازم لوبیا قرمز و ماش را شب قبل خیس کنید. ابتدا لوبیا را بپزید، نیم پز که شد ماش را اضافه کنید تا کاملا هر دو پخته شود.کدو حلوایی را پوست بکنید و در مقداری روغن سرخ کنید.. تمام مواد پخته شده را همراه با پیاز سرخ کرده، نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب در ظرفی بریزید و در آن را بگذارید تا کاملا پخته و له شود. شکر و دارچین را اضافه کنید و بعد از چند جوش هنگامی که غذا جا افتاد در ظرف مورد نظر بکشید و با مقداری گردو و نارگیل پودر شده تزئین کنید و با نان میل نمایید.